Persondatapolitik

Indsamling af dine oplysninger ved besøg på hjemmesiden

Regionernes Videncenter for Miljø og Ressourcer benytter to slags cookies: Nødvendige og Statistik.
Nødvendige cookies er dem der benyttes til teknisk afvikling af hjemmesiden og rummer ingen personlige eller personhenførbare oplysninger.
Statistik-cookies giver Regionernes Videncenter for Miljø og Ressourcer adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden ved hjælp af cookies. Besøgene på hjemmesiden registreres ved elektroniske spor, som ikke umiddelbart kan føres tilbage til dig som person.
Formålet med indsamlingen af oplysningerne er at finde uhensigtsmæssigheder på websitet, så vi kan forbedre din oplevelse af hjemmesiden.
Oplysningerne anvendes altså kun i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af hjemmesiden. Vi ejer de data, der indsamles, og data håndteres udelukkende ud fra vores instrukser og deles ikke med andre.
På hjemmesiden kan der findes indlejrede videoer, i langt de fleste tilfælde fra youtube.com. Hvis du afspiller disse videoer, vil det gemme en cookie på din enhed.
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Slå cookies fra

Hvis du slet ikke vil have cookies på din enhed, så kan du slå dem fra i din browser. Dette vil umuliggøre adgang til brugersiderne.

Her kan du ændre dine cookie-præferencer for sitet:

Indsamling ved abonnement

Ved tilmelding til vores nyhedsmails registreres den e-mailadresse, som du selv afgiver.
Oplysningerne anvendes til automatisk at sende dig vores nyhedsmails.
Oplysningerne registreres hos Regionernes Videncenter for Miljø og Ressourcer databehandler (webhotel).
Enkelte medarbejdere hos Regionernes Videncenter for Miljø og Ressourcer har adgang til en liste over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om omfanget og arten af abonnementer.
Oplysningerne om de enkelte abonnementer videregives ikke, og oplysningerne slettes med det samme når du afmelder dit abonnement.

Abonnenter på vores nyhedsmails - Privatlivspolitik

Denne politik handler om vores behandling af personoplysninger. Du kan blandt andet læse om, hvilke kategorier af oplysninger vi behandler og om dine rettigheder.
Som dataansvarlig organisation ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer. Vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.
Vi giver de personer, som vi behandler oplysninger om, informationer om vores databehandlinger og om de rettigheder, som man har som registreret.
I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om abonnenter på vores nyhedsmails.

Den dataansvarliges identitet og kontaktoplysninger:

Regionernes Videncenter for Miljø og Ressourcer
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
CVR-nr. 55832218
Tlf: +45 3529 8100
E-mail: jordforurening@regioner.dk
Web: www.miljoeogressourcer.dk

Kontakt til vores databeskyttelsesrådgiver:

Vi har en databeskyttelsesrådgiver, som hjælper med at sikre høj databeskyttelse i vores organisation.
Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.
Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren på følgende måder:

Vores behandlinger af personoplysninger

Kategorier af personoplysninger

De oplysninger, som vi behandler i forbindelse med administration af abonnenter på vores nyhedsmails:
Almindelige personoplysninger, herunder dit navn, din e-mailadresse og arbejdssted.

Formål og retsgrundlag

Vores databehandlinger kan have følgende formål:

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger er:

Kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader ikke oplysninger om vores abonnenter til andre.

Sletning

Vi sletter oplysninger om abonnenter øjeblikkeligt når abonnementet opsiges.

Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Disse rettigheder er beskrevet nærmere i Danske Regioners persondatapolitik.
Hvis du ønsker at få adgang til oplysninger om dig, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi om det er muligt og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og, senest en måned efter at vi har modtaget din henvendelse.
Du kan gøre brug af dine persondatarettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst i denne politik.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om rettigheder for personer, som en myndighed eller organisation behandler oplysninger om. Du kan finde vejledningen på www.datatilsynet.dk.

Hvis du vil klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.
NB! Du kan skrive til Datatilsynet via Digital Post på Borger.dk, hvor fremsendelsen af din henvendelse sker sikkert (krypteret). Vi anbefaler, at du bruger Digital Post, hvis din henvendelse indeholder fortrolige eller følsomme personoplysninger.